Primary Color:
Primary Text:
Secondary Color:
Secondary Text:
Tertiary Color:
Tertiary Text:
izbira barve
Predogled
O soli Pouk Dijaki Razno
Barva 1
Domov
Barva 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut non turpis a nisi pretium rutrum. Nullam congue, lectus a aliquam pretium, sem urna tempus justo, malesuada consequat nunc diam vel justo. In faucibus elit at purus. Suspendisse dapibus lorem. Curabitur luctus mauris.

Barva 2
Barva 3
Pomoč

Izberite vnaprej pripravljeno predlogo iz levega menija ali si s pomočjo priročnega izbirnika barv oblikujte svojo. Ko boste zadovoljni, to potrdite s klikom "Potrdi barve" in vaša predloga se shrani v piškotek (cookie).

Potrdi barve

Osnovni meni

Domov
O šoli
Pouk
Dijaki
Starši
Matura
Učilnice
Forum
Kronike
Povezave
Kontakt
Razno
Domov

Knjiga gostov

Vpis v knjigo gostov


Rok    06 september 2012 21:42 |
GIMM je zakon! Profesorji so bili fantastični in vem, da se jih bom za vedno spominjal. V zadnjem tednu sem bil na Mostah 2x, ker sem imel tam neke opravke in je bilo odlično spet stopiti skozi glavna vhodna vrata in se spomniti občutkov. Edina stvar, ki sem jo pogrešal je ta, da bi na hodniku zopet srečal Franca Močnika, bolje poznan kot ACO!

Go go go go go!!!!!!

osnovnošolka    25 november 2011 13:53 |
jaz ravno končujem osnovno šolo pa bi se rada vpisala na kakšno dobro gimnazijo v ljubljani.rada bi kakšen komentar-se splača vpisat na to šolo in zakaj?
lp iz sežane in morda se vidimo naslednje leto ;) :)

boyman    26 marec 2011 21:12 |
OcenaOcenaOcenaOcenaOcena
Lp.Pišem s posebnim namenom..Z namenom pohvaliti najbolšega profesorja matematike vseh časov STANISLAVA JURIJEVČIČA : ) Rad bi kontaktiral z njim pa ga nikjer na netu ne najdem.ali kdo ve kaj o njem :)
Administratorjev komentar Administratorjev komentar:
Žal tudi jaz ne vem :-(

Jackson    11 marec 2011 03:58 | usa
http://certfiles.com/oracle/certfiles.com
best site...

bivša učenka*    20 januar 2011 14:04 |
Dragi učitelji Gimnazije Moste!

Sem ena od učenk zadnje generacije Gimnazije Moste, preden se je šola prenovila. Od moje mature je najmanj 7 let, ampak lahko vam povem, da vas jaz in vrjetno vsi bivši učenci nosimo v srcu.
Hvala vsem učiteljem, ker so se trudili imeti toliko potpljenja z nami, ker so nas ZELO DOBRO pripravili na prihodnost, ker tudi sama končujem diplomsko delo, pa se spominjam še pripomb drugih šol, da z gimnazijo Moste nikamor ne prideš. Seveda prideš, ampak končni cilj je odvisen od posameznikove vztrajnosti in truda:)
Ta najlepša leta nam bodo tudi zaradi vas ostala v najlepšem spominu.
Na koncu bi želela le še izpostaviti NAJBOLJŠO UČITELJICO NA TEMU SVETU- ERIKO BOŽIČ, ki nam je bila kot mama in jo res pogrešamo:):):)
Veliko uspehov in predvsem poslušnih učencev vam želi vaša bivša učenka**** :grin
:grin


13
Vnosi v knjigo gostov
1 2 3 »
Gimnazija Moste