Četrto leto zapored se na Gimnaziji Moste odvija evropski projekt PODVIG (Krepitev kompetence podjetnosti in spodbujanje prožnega prehajanja med izobraževanjem in okoljem v gimnazijah). Cilj projekta je krepitev podjetnostnih kompetenc med dijaki tako v šolskem, kot izven šolskem okolju.

Več si lahko preberete v prilog: pdfPodvig_2021_22.pdf

MEPI – program osebnega razvoja mladih na Gimnaziji Moste (že od leta 2015/16)

Mednarodno priznanje za mlade – MEPI je program, ki mlade spodbuja k aktivnemu, ustvarjalnemu in družbeno koristnemu preživljanju prostega časa. Mladim predstavlja uravnotežen, netekmovalen program prostovoljnih, športnih, kulturnih, intelektualnih in avanturističnih aktivnosti, ki spodbujajo njihovo osebnostno rast, samozaupanje, vztrajnost, odgovornost do sebe in drugih.

Program je sestavljen iz štirih obveznih področij (PROSTOVOLJSTVO, VEŠČINE, REKREATIVNI ŠPORT, ODPRAVA) in treh težavnostnih stopenj (bronasta, srebrna, zlata; na zlati stopnji sledi še projekt neznani prijatelj).

Več v prilogi: pdfPredstavitev Mednarodno priznanje za mlade_2021-22.pdf

MPM

V letu 2020/21 smo na Gimnaziji Moste izvedli dogodek CodeWeek. Zadeva je potekala na daljavo. Programirali smo v programskem jeziku Python. Dogodka so se udeležili dijaki 4. letnika infomatike. Vsi udeleženci so prijeli uradno potrdilo.

Spletna stran dogodka - povezava.

Več si lahko pogledate v povezavi - Dogodek CodeWeek na Gimnaziji Moste

V letu 2018/19 smo na Gimnaziji Moste izvedli dogodek CodeWeek. Dogodka so se udeležili učenci OŠ Vide Pregarc in nekaj otrok ter odraslih iz Ljubljane, skupno jih je bilo 13. Programirali smo robotke Lego EV3. Vsi udeleženci so prijeli uradno potrdilo.

Več si lahko ogledate v prispevku.

Poveza do spletne strani dogodka:

  • Na Osnovni šoli Vransko - Tabor je Gimnazija Moste 15. 10. 2021 izvedla dogodek CodeWeek – Programiranje robotkov LegoMindstorms EV3. Udeleženci so prejeli potrdilo o udeležbi, mapo z nalogami in čokolado Gimnazije Moste.
  • Na Gimnazijo Moste so 22.10.2021 prišli učenci OŠ Vide Pregarc, kjer so se v okviru projekta CodeWeek vneto lotili reševanja problemov
    robotike.
  • Več si lahko ogledate v prilogi:  CodeWeek - Gimnazija Moste
  • Spletna stran dogodka:
  • Povezava 1
  • Povezava 2

 

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR