V petek, 6. 4. 2018, smo na Gimnaziji Moste že tretjič organizirali matematični tabor za nadobudne dijake 4. letnikov. Odpeljali smo se v Medvedje Brdo, kjer je CŠOD Medved in se tri dni intenzivno pripravljali na splošno maturo iz matematike. Poleg priprav smo se vsi skupaj v obliki okroglih miz, sprehodov in najrazličnejših iger bolje spoznali. Matematičnega tabora se je udeležilo 28 dijakov in trije učitelji matematike.

tabortabor2

 

 

 

 

 

 


Vsi udeleženci matematičnega tabora so pridobili ogromno znanja in veščin, ki jih bodo lahko kar se da dobro uporabili pri pisanju splošne mature iz matematike. Po zadnjih dveh letih, ko smo na naši gimnaziji prvič organizirali matematični tabor, se je tudi zaradi tega dogodka uspeh dijakov na splošni maturi iz matematike bistveno izboljšal in je bil v lanskem letu 94 %.

tabor3tabor4

 

 

 

 

 

 


Iskrena hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri izpeljavi matematičnega tabora, tako vodstvu, sodelavcem, najbolj pa dijakom in staršem, ki gledajo tako pozitivno na ta dogodek. Veseli me, da smo vsi skupaj prispevali k uresničitvi tako lepega dogodka.

Se že veselimo matematičnega tabora 2019.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR