erasem

No, pa smo tudi letos dobili novi projekt Erasmus+!

Naši dijaki bodo v njem sodelovali z vrstniki iz štirih evropskih držav in petih različnih šol: Češke (Klasterca nad Ohri), Poljske (Byalistoka), Španije (Jaena in Burgosa) in Portugalske (Lizbone). Projekt bo trajal od 1. septembra 2019 do 31. avgusta 2021. Pod naslovom The colours of Science se bodo odvijale različne dejavnosti, med katerimi so za naše dijake gotovo najbolj zanimive izmenjave, ki se bodo začele že v tem šolskem letu, saj bo prva skupina dijakov spomladi odpotovala v Jaen v Španiji., kjer bo vodilna tema barva v umetnost. Sledili bosta potovanji v v Klasterec na Češkem in v Lizbono na Portugalskem. Vsake izmenjave se bo udeležilo najmanj 10 dijakov in 2 profesorja.

"Vabimo vas, da obiščete spletno stran našega projekta na: http://www.atelierforsteam.eu/ in si preberete naš prispevek o barvah in slovenskem impresionistu Matiji Jami."

Vse novosti o našem Erasmusu si boste lahko sproti prebirali na šolski spletni strani. Utrinke iz preteklega Erasmusa, pa si lahko ogledate tudi na šolski FB strani.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade