V sredo, 4. septembra, smo se iz Ljubljane z avtobusi odpeljali na naše prvo skupno druženje, druženje sošolcev in vrstnikov.

Pot nas je vodila do Strunjana, pričakal nas je topel, sončen dan. Dijaki so se razdelili po razredih, učitelji športne vzgoje pa so pripravili različne aktivnosti. Dijaki vsakega razreda so izdelali ladjico iz naravnega materiala, najdenega na obali, in iz papirja. Ko so bili izdelki narejeni, smo ladjice spustili v morje in navijali, katera ostane dlje na vodi. Nastali so tudi lepi likovni izdelki.

Sledil je sprehod ob solinah, skozi tunel do Portoroža, čas za klepet in spoznavanje na poti. V Portorožu so se pomerile razredne ekipe v igri odbojke na mivki, posamezniki so se osvežili v morju, nekateri so uživali ob klepetu in sprehodu ob obali. Cilj je bil dosežen: dijaki so krepili socialne veščine, pripadnost šoli in razredu.

izlet1izlet3

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade