Novim izzivom naproti

Na Gimnaziji Moste so v oktobru in novembru potekali projektni dnevi pri katerih so se dijaki podali novim izzivom naproti iz različnih vidikov; z očmi umetnikov, naravoslovcev in družboslovcev.

V letošnjem letu smo velik pomen dali kompetenci podjetnosti. Glavni cilji so bili: razvoj idej s spodbujanjem ustvarjalnosti in inovativnosti, izvedba idej s spodbujanjem samoiniciativnosti in razvoj trajnostnega razmišljanja, kjer smo pri dijakih razvijali zavesti o ravnanju s seboj, drugimi inz okolico. V tednu od 8. 10. do 12. 10. imeli dijaki predavanje o projektnem delu, kjer so se seznanili z načini izvedbe projektnega dela, pripravo časovnice in s pripravo projektne naloge.

V četrtek, 8. 11., so imeli dijaki projektni dan, kjer so načrtovali in tudi že izvajali projektno delo, ter nato projektno nalogo tudi predstavljali pri posameznih predmetih v tednu od 26. 11. do 30. 11. 2018. Izmed predstavljenih projektnih nalog je ocenjevalna komisija, sestavljena iz 11 članov (4 dijakov, 4 profesoric in 3 zunanjih ocenjevalcev), 23. 1., izbrala 5 najboljših:

  • Kako povečati prepoznavnost šole?
  • Moja sanjska soba
  • Moščanski zvon (šolski časopis)
  • Ozelenitev terase
  • Teambuilding

Komisija je izrazila veliko zadovoljstvo glede kakovosti izdelkov in glede izvirne ter suverene predstavitve le teh.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR