Dobrodošli na spletnih straneh Gimnazije Moste, na katerih boste našli veliko informacij o naši šoli. Zanimivo dogajanje pri nas dokazuje tudi bogato slikovno gradivo.

Na naši šoli si mladim prizadevamo ponuditi kakovostno izobraževanje in jih vzgojiti v odgovorne, samostojne osebnosti, ki bodo motivirane za sprejemanje novih znanj in izzivov. Trudimo se ustvarjati delovno, a hkrati sproščeno vzdušje.

Šolanje na Gimnaziji Moste temelji na kakovosti izobraževanja, ki jo zagotavljajo stoletna tradicija in sodobni ter inovativni pristopi k poučevanju. Za doseganje dobrih rezultatov so na Gimnaziji Moste izpolnjeni vsi pogoji.

Poleg znanj, ki so predpisana v gimnazijskem programu, omogočamo dijakom celosten razvoj njihove osebnosti. Upoštevamo želje in nagnjenja dijakov, omogočamo izbirnost pri predmetih, vključujemo jih v različne projekte in interesne dejavnosti.

Ko boste prestopili prag naše šole, boste spoznali, v čem je Gimnazija Moste edinstvena.

Špela Škof Urh, ravnateljica

loader
loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.