V okviru letošnje kampanije Pozor(!)ni za okolje smo si zadali izziv, da povežemo Gimnazijo Moste z bližnjo okolico in puščamo sledi v srcih ljudi ter jih ozaveščamo o odgovornem ravnanju z okoljem, saj že sama misel ima vpliv na naše izgovorjene besede, ki sčasoma lahko postanejo naša dejanja in kasneje naš značaj.

Naš namen je bil ozaveščanje učencev o pomenu varovanja narave, razvijanje vrednot, kot so: prijateljstvo, srčnost, ljubezen, spoštovanje, skrb za druge in okolje ter popularizacija trajnostnega odnosa do lokalnega okolja – Ljubljane.

V okviru EKOtekmovanja smo posneli EKOfilm in se uvrstili v finale, kjer smo zasedli 2. mesto. Za nagrado smo prejeli paket ozelenitve.

Oglejte si prispevek Gorenjske televizije o aktivnostih, ki so potekala na Gimnaziji Moste v okviru projekta Pozor(!)ni za okolje:
 

V radijski mladinski oddaji Gymnasium, ki bo na sporedu v živo, v sredo, 7. junija na Prvem programu Radia Slovenija, od 20. do 21. ure, bodo dijaki Gimnazije Moste skupaj z mentorico mag. Mojco Orel povedali več o svojih dejavnostih, ekofilmu in razmišljanju o okolju in varovanju našega planeta.

Pozorni na okoolje 2

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.