V letošnjem letu se je naša šola ponovno vključila v program Erasmus +.

erasmus

Projekt, v katerem sodelujemo s štirimi šolami iz Španije (Jaen in Burgos), Portugalske (Setubal) in Poljske (Byalistok) nosi naslov “Amazing Technologies to Enhance Learning trough Innovation, Enjoyment and Research” “oz. skrajšano poimenovan projekt Atelier for STEAM (Science Teaching Education, Art and Math).

Projekt se je začel septembra 2017. V oktobru sta se ravnateljica in koordinatorica projekta udeležili uvodnega sestanka na Poljskem, med 19. in 25. novembrom 2017 pa so se tri profesorice naše gimnazije udeležile izjemno zanimivega izobraževanja, na katerem so spoznavale različne nove metode poučevanja in uporabe tehnologije pri pouku.

logo atelier

V aprilu 2018 se bodo dijaki Gimnazije Moste udeležili izmenjave dijakov in profesorjev v mestecu Jaen na jugu Španije, kjer bodo imeli odlično priložnost za navezovanje stikov s svojimi vrstniki iz različnih držav, spoznavanje tujih kultur in nenazadnje tudi krepitev svojih jezikovnih zmožnosti.

Fotografije dosedanjih dogodkov si lahko ogledate na FB strani Gimnazije Moste.

 

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.