Spoštovani dijaki in starši!

Obveščamo vas, da bomo s pričetkom šolskega leta za dijake Gimnazije Moste z veseljem pripravljali osem različnih malic vsak dan.

V šolskem letu 2017/2018 bomo nudili organizirano šolsko prehrano in sicer v obliki :

  • hladne šolske malice (mesne in vegi) – sestavljene iz najmanj treh izdelkov (razni sendviči oz. pakirani izdelki + sok ali druga brezalk. pijača ali sadje ali sladice – po vaši izbiri) v skladu z mesečnim jedilnikom in po smernicah zdravega prehranjevanja
  • tople šolske malice (mesne in vegi) – sestavljene iz glavne jedi s prilogo ter dva dodatka (solata ali sadje ali sladica – po vaši izbiri) v skladu z mesečnim jedilnikom in po smernicah zdravega prehranjevanja

Za dijake z alergijami, dietami in specifičnimi prebavnimi motnjami zagotavljamo malice (tople ali hladne) na podlagi zdravniških izvidov.

Cena malice znaša 2,42 €.

Prilagamo jedilnik hladnih in toplih obrokov  --> pdfjedilnik_junij_2018.pdf

Način prijavljanja malice:

Prijavnico na malico lahko prevzamete spodaj in jo oddate organizatorki šolske prehrane na Gimnaziji Moste. Na podlagi pristopne izjave boste prejeli identifikacijsko številko in geslo, s pomočjo katerega boste prijavljali in odjavljali posamezne obroke.

Organizator šolske prehrane je Bojan Golc. Uradne ure za šolsko prehrano:

  • kabinet št. 45 (GEO-ZGO): torek, 9.45 - 10.25, tel. (01) - 547 - 41 - 17
  • za morebitna vprašanja lahko pišete tudi na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Dijaki se prijavljate in odjavljate preko spletne strani http://www.lopolis.si/. Izberete možnost eRestavracija in za določen dan naredite odjavo ali prijavo ali izberete meni.

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.