26. aprila so se dijaki in profesorji vrnili iz enotedenske izmenjave dijakov in profesorjev v Jaenu.

V tednu, ki so ga preživeli v Jaénu, so jih gostitelji popeljali na ogled znamenitosti samega mesta, obiskali so Córdobo in tamkajšnjo katedralo, ki je bila med 8. in 13. stoletjem arabska mošeja, Granado in Znanstveni park, oljarno ter Mestno hišo.

Colegio Pedro Poveda, Jaén je šola, kjer se je odvijal uradni del mednarodne izmenjave. Po uvodnem nagovoru gospe ravnateljice in glavnega koordinatorja izmenjave je sledila ura osnov španščine za vse udeležence, nato pa so posamezni dijaki brali odlomek iz Don Kihota v svojem jeziku, s čimer so obeležili svetovni dan knjige. V naslednjih dneh so dijaki v angleščini predstavljali svojo šolo, državo in mesto, od koder prihajajo ter projektno nalogo.

O našem projektu si lahko preberete tudi na spletni povezavi scientix.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR