Učbeniki - šolsko leto 2022/23

Na šoli imamo organiziran učbeniški sklad za vse štiri letnike. Bodoči dijaki 1. letnikov se prijavijo za učbenike preko spletnega obrazca.

Novost: Vsi že vpisani dijaki na Gimnaziji Moste, bodo na dom prejeli položnice, kjer bo poleg morebitnega dolga, zaračunana tudi izposojevalnina. Za te dijake ni potrebna posebna prijava na učbeniški sklad. Izjema so le bodoči dijaki 1. letnika.

Seznami obveznih učbenikov in delovnih zvezkov pri posameznih predmetih. Na seznamih so posebej označeni učbeniki, ki so na voljo v učbeniškem skladu. Če je učbenik priporočen oz. neobvezen je to posebej označeno.

Delovne zvezke in ostala gradiva s seznama lahko dijaki naročijo pri ponudnikih https://www.dzs.si/ , https://www.emka.si/ , https://www.kopija-nova.si [1] . Pred nakupom delovnih zvezkov se posvetujte z učečim učiteljem.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR